2013-08-28 15:19:12• hírek • Póti Orsolya

Szép eredmények a Balaton Maratonon

Idén is megrendezésre került a Balaton-Maraton Nyílt Vízi Magyar Bajnokság. A rangos versenyen idén hat szatmári kajakos is részt vett - tájékoztatott Molnár Rajmond Milan, a Nomad Kayak Egyesület elnöke.

Hivatalos nyílt vízi kajak-kenu bajnokságra került sor augusztus 24-25. között a Balatonudvari strandon. A bajnokság idén sem csak a profikról szólt, ugyanis a szervezők célja az volt, hogy egy jó hangulatú családi hétvégén összehozzák az amatőröket, a hobbi evezősöket és a túrázókat egyaránt.

Mint megtudtuk, a bajnokság több kategóriában zajlott, és a szatmári Nomad Kayak Egyesület részéről hatan neveztek be a különböző kategóriákba. A szatmári kajakosok immár második alkalommal vettek részt a megmérettetésen, de minden bizonnyal jövőre is beneveznek, mert nagyon élvezték az igazi kalandokkal kecsegtető versenyt.

Juhász Ingrid a női 1-es kategóriában III. helyezést ért el, Geng József és fia Geng Walter pedig másodikak lettek a 2-es kajak kategóriában 12 kilométeren. Molnár Rajmond Milán pedig IV. helyezést ért el egyes kategóriában a 25 kilométeres távon.

A kajakosok közül ketten a nyílt vízi bajnokság után a Quadratlonra is beneveztek, amely négy próbából állt (úszás 750 méteren, kajakozás 5 kilométeres távon, 20 kilométer biciklizés és futás 5 kilométeres távon).

Ezen a megmérettetésen Juhász Ingridnek sikerült a II. helyezést elérnie, Monár Rajmond Milán pedig az V. lett.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: